Aan dit onderzoek doen voldoende vrijwilligers mee. U kunt zich hiervoor niet meer inschrijven of afmelden.

Babyvoedingsonderzoek naar groei en ervaringen

Locatie onderzoek

  • Geslacht Beide
  • Leeftijd van 18 tot en met 99

Babyvoedingsonderzoek naar groei en ervaringen

Introductie

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby. Ouders kunnen er echter voor kiezen om flesvoeding te geven, of om deze toe te voegen aan een baby’s borstvoedingsdieet. Nutrilon Melk & Plantaardig is flesvoeding van Nutricia. Het verzamelen van informatie over de groei en ervaring van baby’s die Nutrilon Melk & Plantaardig krijgen vertelt ons iets over de groei en hoe tevreden ouders en baby’s zijn. Daarom is de huidige studie opgezet. Hiervoor zoekt Nutricia ouders die al gestart zijn met Nutrilon Melk & Plantaardig tijdens de eerste vier levensmaanden van hun baby. Zij worden gevraagd om informatie over hun ervaring met Nutrilon Melk & Plantaardig en de voortgang van de groei van hun baby te delen met ons onderzoeksteam.

 

Product

In deze studie wordt gekeken naar de voortgang van de groei van baby’s die Nutrilon Melk & Plantaardig krijgen (eventueel in combinatie met borstvoeding), en worden de ouders gevraagd om hun ervaringen met het product te delen.

 
Wie komt in aanmerking voor de studie?
 

U komt in aanmerking voor deelname als:

  • Uw baby is gestart met Nutrilon Melk & Plantaardig tijdens de eerste 4 levensmaanden (als enige voeding of in combinatie met borstvoeding)

 

U komt niet in aanmerking als:

  • Het langer dan 3 maanden geleden is dat uw baby met Nutrilon Melk & Plantaardig is gestart

Er zijn nog een aantal andere vereisten voor deelname aan deze studie die aan bod komen wanneer u de stappen doorloopt die beginnen bij de online vragenlijst.

 

Wat houdt deelname aan het onderzoek in?

Dit onderzoek is volledig digitaal. Dat betekent dat wij u om informatie vragen, die u via uw smartphone, tablet of computer kunt beantwoorden. Dit gaat om de beschikbare groeigegevens (lengte, gewicht en hoofdomtrek) van uw baby vanaf de geboorte tot maximaal 5 maanden na de start met Nutrilon Melk & Plantaardig, en om uw ervaringen met Nutrilon Melk & Plantaardig. Voor de groeigegevens vragen wij u de gegevens van het Consultatiebureau door te geven. 

U neemt dus samen met uw baby deel aan deze studie.  Voor het meedoen aan dit onderzoek ontvangt u een vergoeding van maximaal €70,- voor de moeite en de tijd die u kwijt bent met het invullen van gegevens en vragenlijsten. Dit duurt ongeveer 15 minuten per keer en u wordt 2 of 3 keer gevraagd dit te doen. Daarnaast zal Nutricia Research namens u en uw baby 2 bomen laten planten door het initiatief Trees for All*.

*Dit initiatief plant bossen in Nederland en in het buitenland, voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezondere 
leefomstandigheden. 

 

Om samen met u te bekijken of u deel kunt en wilt nemen aan deze studie zijn er een aantal stappen:

  • Stap 1: U vult een korte online vragenlijst in. Wanneer u geschikt lijkt voor deelname, wordt u gebeld door een wervingsbureau voor stap 2:

  • Stap 2:  Het wervingsbureau neemt telefonisch contact met u op om uw interesse en geschiktheid voor deelname te bepalen. Wanneer het onderzoek nog steeds geschikt lijkt voor u, krijgt u via de mail informatie over de studie en wordt u gebeld door het onderzoekscentrum van Nutricia om een afspraak te maken voor stap 3:

  • Stap 3:  U heeft twee videogesprekken met een van de onderzoekers van het onderzoekscentrum. Elk videogesprek duurt ongeveer 20 minuten. In het eerste videogesprek 
    zal de onderzoeker de studie verder aan u uitleggen en worden eventuele vragen die u heeft over het onderzoek beantwoord. Nadat u toestemming hebt gegeven voor deelname vindt het tweede videogesprek plaats. Hierbij noteert het onderzoekscentrum een aantal basisgegevens en daarna gaat het onderzoek van start. 

 

 
Looptijd

Inclusie van deelnemers in de studie vindt plaats van maart 2023 t/m september 2023. Looptijd per deelnemer is maximaal 5 maanden.   

 

Plaats van uitvoering

Vanuit huis, met contact met het onderzoeksteam van het onderzoekscentrum: Nutrition Clinical Research Unit (NCRU) van Nutricia.

 
Vergoeding

Wanneer u het gehele onderzoek afrondt, ontvangt u €70,- als tegemoetkoming voor de tijd en moeite en zal Nutricia Research namens u en uw baby 2 bomen laten planten door het initiatief Trees for All.

 

 

 

link2trials

© 2023 Link2Trials