Terug

Stoornissen centraal zenuwstelsel

Aan dit onderzoek doen voldoende vrijwilligers mee. U kunt zich hiervoor niet meer inschrijven of afmelden.

Geslacht Beide

Leeftijd van 18 tot en met 60

Rookgedrag Niet

BMI van 18.5 tot en met 30

Bereken uw BMI hier

Locatie onderzoek

Geneesmiddelenonderzoek naar een nieuw middel voor de behandeling van stoornissen van het centraal zenuwstelsel (waaronder epilepsieVallende ziekte; Syndroom gekenmerkt door aanvalsgewijs optredende stoornissen in de hersenfunctie meestal gepaard gaande met daling van de bewustzijnsgraad tot bewustzijnsverlies. Daarbij kunnen motorische, vegetatieve, psychische of subjectief-sensorische verschijnselen optreden.)

 

Bijzonderheden

  • Je weegt minimaal 50 kg en je Body Mass Index (BMI) is tussen de 18.5 en 30.0 kg/m2. De BMI geeft de verhouding tussen het lichaamsgewicht in kilogrammen en de lengte in meters weer.
  • Voor vrouwen geldt dat je alleen kunt deelnemen aan dit onderzoek wanneer je voldoende anticonceptie gebruikt zoals een spiraal of hormonale anticonceptie in combinatie met een condoom of je minimaal één jaar de overgang gepasseerd bent of je minimaal zes maanden geleden gesteriliseerd bent.
  • Om te bepalen of je geschikt bent voor deelname aan dit onderzoek, zal je medisch worden gekeurd.

 

Periode

Voor deel B, bestaat het onderzoek uit 2 perioden. Voor Periode 1 zal je gedurende 4 dagen (3 nachten) in het onderzoekscentrum in Groningen verblijven, gevolgd door 3 korte bezoeken. Voor Periode 2 zal je gedurende 11 dagen (10 nachten) in het onderzoekscentrum in Groningen verblijven.

De nakeuring zal voor deel B tussen 7-10 dagen na de dosering plaatsvinden.

Let op: De data waarop het onderzoek gepland staat kunnen nog wijzigen. Je dient alle genoemde data beschikbaar te zijn om deel te kunnen nemen.

Heb je eerder aan een geneesmiddelenonderzoek deelgenomen? Dan zal er een periode van 90 dagen moeten zijn tussen de nakeuring van het vorige onderzoek en de dosering van dit onderzoek

De medische keuring van dit onderzoek zal plaatsvinden in het keuringscentrum in Groningen of Utrecht.

Groep B1b

€ 2.536,-

 

4 dagen en 11 dagen verblijf

4 mrt 2019 t/m 7 mrt 2019

24 mrt 2019 t/m 3 apr 2019

kort bezoek

15 mrt 2019

17 mrt 2019

22 mrt 2019

 

Vergoeding

Voor deelname aan één van de groepen van deel B krijg je een bruto vergoeding van € 2.536,-.

Reiskosten worden vergoed op basis van kilometers (€0,19 netto per kilometer) met een minimum van €12,- en een maximum van €160,- (840 kilometer) per retour, ongeacht de wijze van vervoer.