Patiënten met lichte tot matige psoriasis

Locatie onderzoek

  • Geslacht Beide
  • Leeftijd van 18 tot en met 99

 

Doelgroep

In verband met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van psoriasisSchubvlecht, zilverschub, schubbenziekte; grotendeels erfelijk bepaalde chronische huidaandoening; wordt gekenmerkt door door een schilferende, droge, niet besmettelijke huiduitslag, die over het hele lichaam kan voorkomen, maar het meeste aan arm en benen. behandeling hebben wij de hulp van vrijwilligers (psoriasis patiënten) nodig. U kunt in aanmerking komen indien u 18 jaar of ouder bent en minimaal 3% van uw huid is aangedaan met psoriasis.

Het onderzoek

Voor het onderzoek worden er kleine stukjes gezonde huid (6 mm doorsnee) en bloed afgenomen die voor verder wetenschappelijk onderzoek in een laboratorium worden gebruikt. De afname van de stukjes huid geschiedt door een vakkundige arts. U zult zelf geen behandeling krijgen, maar levert een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe behandelingsmogelijkheden voor psoriasis.

Vergoeding

 Er zijn voor u geen kosten verbonden aan het onderzoek. U krijgt een standaard vergoeding van 140 euro voor uw medewerking. 

link2trials

© 2023 Link2Trials