Aan dit onderzoek doen voldoende vrijwilligers mee. U kunt zich hiervoor niet meer inschrijven of afmelden.

Narcolepsie

Geslacht Man

Leeftijd van 18 tot en met 55

Gewicht van 60 tot en met 200

BMI van 18 tot en met 28

Bereken uw BMI hier

Locatie onderzoek

Geneesmiddelenonderzoek naar een nieuw middel voor de behandeling van narcolepsieNarcolepsie is een slaap/waakstoornis. Het kenmerkende symptoom van mensen met narcolepsie is slaperigheid en haast onbedwingbare slaapaanvallen overdag. Ook wanneer patiënten voldoende nachtrust hebben gekregen, hebben zij dagelijks last van slaapaanvallen.

Bijzonderheden

 • Je weegt minimaal 60 kg en je Body Mass Index (BMI) is tussen de 18.0 en 28.0 kg/m2. De BMI geeft de verhouding tussen je lichaamsgewicht in kilogrammen en uw lengte in meters weer.
 • Zowel niet rokers als rokers mogen deelnemen, echter roken of gebruik van andere nicotine producten (bijv. nicotinekauwom) is tijdens je verblijf in de kliniek niet toegestaan. 
 • Je hebt gedurende 60 dagen voorafgaand aan de eerste toediening van dit onderzoeksmiddel niet deelgenomen aan een ander geneesmiddelenonderzoek.
 • Als man kan je alleen deelnemen aan dit onderzoek als:
  • je vrouwelijke partner hormonale anticonceptie (bijv. de pil of spiraal) gebruikt;
  • of als je minimaal 6 maanden voor de start van de studie gesteriliseerd bent;
  • of je gebruikt een condoom;
  • of je doet aan geheelonthouding (niet seksueel actief).
 • Om te bepalen of je geschikt bent voor deelname aan dit onderzoek, zal je medisch worden gekeurd.

 

Periode

Het onderzoek bestaat uit 1 verblijfsperiode van 15 dagen (14 nachten) in het onderzoekscentrum in Groningen. Na deze verblijfsperiode zul je nog 1 maal terug moeten komen voor de nakeuring, deze zal 4-7 dagen na de laatste dosering plaatsvinden. De exacte datums van elke groep kan je vinden op onze website. Als de datums wijzigen zal je hierover zo spoedig mogelijk op de hoogte worden gesteld.

Groep

15 dagen verblijf

Groep 2

€ 1.827,-

24 apr 2019 t/m 8 mei 2019

Vergoeding

Je krijgt een bruto vergoeding van € 1827,- voor volledige deelname aan één van de groepen.

Reiskosten worden vergoed op basis van kilometers (€ 0,19 netto per kilometer) met een minimum van € 12,- en een maximum van € 160,- (840 kilometer) per retour, ongeacht de wijze van vervoer.

link2trials

© 2022 Link2Trials