Terug

Geneesmiddelenonderzoek naar een nieuw middel voor de behandeling van ontstekingsziekten als colitis ulcerosa, alopecia areata, reumatoïde artritis en vitiligo

Aan dit onderzoek doen voldoende vrijwilligers mee. U kunt zich hiervoor niet meer inschrijven of afmelden.

Geslacht Man

Leeftijd van 18 tot en met 55

Gewicht van 50 tot en met 250

Rookgedrag Niet

BMI van 17.5 tot en met 30.5

Bereken uw BMI hier

Locatie onderzoek

 

Doelgroep

  • Je weegt minimaal 50 kg en je Body Mass Index (BMI) is tussen de 17,5 en 30,5 kg/m2. De BMI geeft de verhouding tussen het lichaamsgewicht in kilogrammen en de lengte in meters weer.
  • Dit is een onderzoek met radioactief (14C) gemerkte medicatie. Deze geeft naar verwachting een verwaarloosbare stralinglast: minder dan van de natuurlijke achtergrondstraling die in een maand tijd vrij komt uit water, voedsel, de lucht en bouwmaterialen.
  • Om te bepalen of je geschikt bent voor deelname aan dit onderzoek, zal je medisch worden gekeurd

 

Het onderzoek

De studie bestaat uit 2 periodes. Gedurende periode A verblijf je minimaal 6 dagen (5 nachten) en maximaal 15 dagen (14 nachten), met de mogelijkheid van een eerder ontslag, in ons onderzoekscentrum in Groningen.

De dag van ontslag van periode A is afhankelijk van het niveau van radioactiviteit gemeten in je bloed, urine en ontlasting. Gedurende periode B verblijf je minimaal 6 dagen (5 nachten) en maximaal 8 dagen (7 nachten), met de mogelijkheid van een eerder ontslag, in ons onderzoekscentrum in Groningen. De dag van ontslag in periode B is afhankelijk van de dag van ontslag in periode A. Ongeveer 28 en 90 dagen na ontslag zullen er follow-up telefoongesprekken volgen.

Groep

8 dagen en 15 dagen verblijf

Groep 1

€ 2.910,-

20 mei 2019 t/m 3 jun 2019

5 jun 2019 t/m 12 jun 2019


Let op: Je dient alle genoemde data van het onderzoek beschikbaar te zijn om deel te kunnen nemen. De exacte
data kan je vinden op onze website. Als de data wijzigen, zal je hierover zo spoedig mogelijk op de hoogte worden
gebracht.

 

Vergoeding

Je krijgt een bruto vergoeding van € 2910,- voor volledige deelname aan periodes A en B. Dit is ongeacht de dag van ontslag tussen dag 6 en 15 in periode A.
Reiskosten worden vergoed op basis van kilometers (€ 0,19 netto per kilometer) met een minimum van € 12,- en een maximum van € 160,- (840 kilometer) per retour, ongeacht de wijze van vervoer.

Andere onderzoeken die misschien ook bij u passen