Terug

Een leuke activiteit voor u en uw kind !

Aan dit onderzoek doen voldoende vrijwilligers mee. U kunt zich hiervoor niet meer inschrijven of afmelden.

Geslacht Beide

Leeftijd van 6 tot en met 8

Locatie onderzoek

Wist u dat sommige kinderen heel gevoelig zijn voor opvoeding door ouders, terwijl andere kinderen hier veel minder door worden beïnvloed? En dat deze gevoeligheid van kinderen tot uitdrukking kan komen in hun lichamelijk reacties (bijvoorbeeld een versnelde hartslag)? Om meer te weten te komen over deze ‘voelsprietjes’ van kinderen, en uiteindelijk de ouders die moeilijkheden ervaren bij het opvoeden beter te kunnen helpen, voeren wij een onderzoek uit.

Hierbij hebben wij uw hulp nodig!

 

Bent u een Nederlands sprekende ouder en heeft u een kind tussen de 6 en 8 jaar? Dan willen wij u graag uitnodigen om deel te nemen aan dit onderzoek. Voor het onderzoek vragen we ouder en kind om naar ons lab bij de Universiteit van Amsterdam te komen. Ouder en kind doen een korte computertaak en daarna kijkt uw kind een paar filmpjes, terwijl u een vragenlijst invult. Het onderzoek duurt max. 1 uur.

 

Meld u nu aan:

 

http://voelsprietjes.nl

 

Als dank voor uw deelname aan dit onderzoek krijgen ouder en kind een pakketje met daarin:

  • een waardebon van E10,-
  • een klein cadeautje voor uw kind
  • een factsheet met daarin informatie en tips over effectieve opvoedstrategieën, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Daarnaast verloten we onder elke 100 deelnemende gezinnen Eftelingkaartjes voor het hele gezin!

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met ons Voelsprietjes Team via voelsprietjesonderzoek@gmail.com of tel: 06-55402881, Family Lab, Universiteit van Amsterdam.

Hopelijk tot ziens in ons lab!

 

Andere onderzoeken die misschien ook bij u passen
  • Geen matchende onderzoeken