Over ons

Proefpersonen.nl is het online proefpersonen platform en onderdeel van Link2Trials.

Tegenwoordig is het voor onderzoekers moeilijk om aan vrijwilligers te komen, zowel zieke als gezonde proefpersonen. Hierdoor wordt de ontwikkeling van medisch onderzoek, onder andere nieuwe geneesmiddelen, vertraagd. Dit geldt ook voor moderne voedingsmiddelen, met een gezondheidsclaim.

Link2Trials is opgericht om op een eenvoudige en unieke manier proefpersonen aan onderzoekers (professionals) te koppelen. Dit gebeurt op een onafhankelijke manier. Doordat wij bemiddelen voor iedereen die gebruik maakt van proefpersonen, kunnen wij zoveel mogelijk advertenties weergeven en alles op één enkele website samenbrengen. Op deze manier hoeft een onderzoeker of proefpersoon niet verschillende websites af te speuren op zoek naar een studie.

Daarnaast heeft Link2Trials uitvoerig studie gedaan naar hoe het beste proefpersonen te rekruteren voor een klinische studie. De resultaten uit dit onderzoek maken Link2Trials uniek, omdat zij een andere aanpak hanteren dan andere organisaties die proefpersonen rekruteren.

Bent u een gezonde vrijwilliger of patiënt, die wil meedoen aan een onderzoek? Klik dan hier voor meer informatie.
Bent u een klinisch onderzoeker, medisch onderzoeker, werkzaam bij een farmaceutisch bedrijf of researchbedrijf (CRO of fase I kliniek) Klik hier voor meer informatie.