Aan dit onderzoek doen voldoende vrijwilligers mee. U kunt zich hiervoor niet meer inschrijven of afmelden.

Heeft u last van urineverlies als u lacht, hoest of niest?

Locatie onderzoek

  • Geslacht Vrouw
  • Leeftijd van 18 tot en met 99

Heeft u last van urine-incontinentie?

Ongeveer 1 op de 3 vrouwen heeft tijdens haar leven last van inspanningsincontinentie. Inspanningsincontinentie komt voor als er bij fysieke activiteiten zoals lachen, hoesten, springen, krachtige inspanning of het tillen van zware voorwerpen druk (stress) op je blaas wordt uitgeoefend waardoor er ongewenst urineverlies optreedt.

 

Inspanningsincontinentie is een veelvoorkomend probleem dat grotendeels niet behandeld wordt.
Momenteel zijn wij op zoek naar vrouwen vanaf 18 jaar oud die lijden aan (lichte) inspanningsincontinentie voor een klinische studie. Als u niet eerder een chirurgische behandeling heeft gehad voor uw inspanningsincontinentie, dan bent u mogelijk geschikt om deel te nemen aan deze klinische studie.


Wat is het doel van de klinische studie?
Het doel van de klinische studie is het onderzoeken van de veiligheid en effectiviteit van een nieuwe behandelmethode voor
inspanningsincontinentie middels een injectie met een vulstof in de plasbuis.


Wat wordt er van mij verwacht?

  • Tijdens het eerste bezoek aan uw arts zal deze u een aantal vragen stellen over uw situatie en een aantal standaard tests doen om de diagnoseVaststelling van de aandoening van een patiënt inspanningsincontinentie te bevestigen. 
  • Voor de behandeling zal uw dokter een gel (vulstof) injecteren in de wand van uw plasbuis. Zodra u na de behandeling weer zelfstandig kunt plassen mag u weer naar huis.
  • Er zal gevraagd worden om een aantal keren terug te komen naar het ziekenhuis over een periode van 2 jaar om een aantal vragenlijsten in te vullen om de behandeling te evalueren.

 

Wat zijn de kosten voor mij?
Geen. Uw reiskosten worden vergoed. De behandeling en de vervolgonderzoeken zijn gratis.

link2trials

© 2024 Link2Trials